ЗА НАС

Докоснете се до нашето изкуство

Запознайте се с екипа на Ей енд Джи Инвест България

Нашата философия

„Технологии и иновации са ключът към успеха на всяка компания. Правилното и навременно усвоявене на новостите гарантира конкурентоспособността в бизнеса"

Григор Григоров

Нашата история

Стартирахме като малка търговска компания, която предлагаше машини и материали за пръскане на полиуретан. С годините, постепенно компанията прерасна в производствена и търговска компания. 

 

Днес проектираме, произвеждаме, ремонтираме и сервизираме машини за пръскане и леене на полиуретан, полиуреа, силикони и епоксид. Зад гърба си сме събрали дългогодишен опит, основан на  задълбочени изследвания, творчески стратегии и широк спектър от проекти. 

Нашият екип прави всичко възможно да удовлетвори нуждите на всеки клиент, вземайки предвид неговата концепция за въздействащо присъствие на пазара.

Нашата мисия

 • Да създадем и наложим на пазара в България и чужбина надеждна и качествена марка машини и продукти за работа с полимери - наречена "АГИБ".
 • Да популяризираме на българския пазар уникалните предимства и характеристики полимерите, като полиуретан, полиуретанова пяна, полиуреа, силикон и смоли в едно с многобройните им приложения.
 • Да ​​говорим за машини и технологии за работа с полимери с цел запознаване на предприемчивите хора с възможностите и потенциала при прилагането им в малък и голям бизнес за производство на изделия, като врати, бойлери, матраци, изолации, автомобилни чести, технически изделия, декорации и т.н.
 • Да инициираме работни срещи, семинари и представяния пред заинтересовани специалисти от различни области на индустрията, като лека промишленост, строителство, минно дело, машиностроене и т.н..
 • Да споделяме информация по теми относно ефективността на полимерите (полиуретан, полиуреа, силикон и смоли) през целия им жизнен цикъл, особено в областта на здравето, безопасността и околната среда.

Химически 
продукти

Ние предлагаме системи полиуретан, полиуреа, силикон и смоли от водещи европейски производители.

Можем да отговорим на Вашите изисквания за качествата на крайното изделие.

Машини и линии 

Притежаваме знания и умения при проектиране и производство на машини и поточни линии за производство на изделия от полиуретан, полиуреа, силкони и смоли. Също така имаме богат опит при ремонт и модификация на машини за полагане на пътна маркировка.

Спомагателни материали

Предлагаме винаги пълната гама 

от спомагателни материали необходими за работа с полиуретан, полиуреа, силикони и смоли. На склад поддържаме оцветители, отделители, лични предпазни средства, асортимент от ръчни инструменти и смесители. 

Доверете се на нашия опит

Основан на задълбочени познания в областта, множество изпълнени проекти през годините и прилагането на индивидуален подход към всеки клиент, който се обърне към нас за съдействие. 

Цветелина Чурешка

Управител и маркетинг мениджър

Димитър Колев

Венцислав Сарийски

Машинен инженер

1220

Проекта

188

Партньорства

9

Патента

21

Награди

 • Петър Николов

  Научих много от сътрудничеството с екипа на Ей енд Джи Инвест България. Вече гледам по съвсем нов начин на работата с полиуретан.

 • Габриела Младенова С такива професионалисти няма как качеството да не е на ниво. Определено бих ги дефинирала като най-добрите в сферата. Благодаря за прекрасното отношение.
 • Николай Тасков

  Специални благодарности на всички от екипа от компанията. Днес има печелившо производство. Разбира се, не всичко мина без проблемно, но в крайна сметка хората си свършиха работа професионално докрай.