ЗА НАС

Докоснете се до нашето изкуство

Запознайте се с екипа на Ей енд Джи Инвест България

Нашата философия

„Технологии и иновации са ключът към успеха на всяка компания. Правилното и навременно усвоявене на новостите гарантира конкурентоспособността в бизнеса"

Григор Григоров

Нашата история

Стартирахме като малка търговска компания, която предлагаше машини и материали за пръскане на полиуретан. С годините, постепенно компанията прерасна в производствена и търговска компания. 

 

Днес проектираме, произвеждаме, ремонтираме и сервизираме машини за пръскане и леене на полиуретан, полиуреа, силикони и епоксид. Зад гърба си сме събрали дългогодишен опит, основан на  задълбочени изследвания, творчески стратегии и широк спектър от проекти. 

Нашият екип прави всичко възможно да удовлетвори нуждите на всеки клиент, вземайки предвид неговата концепция за въздействащо присъствие на пазара.

Нашата мисия

Ние се стараем да предложим на едно място всичко необходимо при работа с едно-, дву- и повече компонентни материали, каквито са полиуретаните, силикона, смолите и боите. Нашите клиенти имат възможност да изберат подходяща машина, разчитат на бърза доставка на резервни части, получават качествен и професионален ремонт, гаранционна и след гаранционна поддръжка.

Обръщаме специално внимание на всеки детайл, защото знаем, че в него е заключена тайната на професионализма.

Химически 
продукти

Ние предлагаме системи полиуретан, полиуреа, силикон и смоли от водещи европейски производители.

Можем да отговорим на Вашите изисквания за качествата на крайното изделие.

Машини и линии 

Притежаваме знания и умения при проектиране и производство на машини и поточни линии за производство на изделия от полиуретан, полиуреа, силкони и смоли. Също така имаме богат опит при ремонт и модификация на машини за полагане на пътна маркировка.

Спомагателни материали

Предлагаме винаги пълната гама 

от спомагателни материали необходими за работа с полиуретан, полиуреа, силикони и смоли. На склад поддържаме оцветители, отделители, лични предпазни средства, асортимент от ръчни инструменти и смесители. 

Доверете се на нашия опит

Основан на задълбочени познания в областта, множество изпълнени проекти през годините и прилагането на индивидуален подход към всеки клиент, който се обърне към нас за съдействие. 

Цветелина Чурешка

Управител и маркетинг мениджър

Димитър Колев

Венцислав Сарийски

Машинен инженер

1220

Проекта

188

Партньорства

9

Патента

21

Награди

  • Петър Николов

    Научих много от сътрудничеството с екипа на Ей енд Джи Инвест България. Вече гледам по съвсем нов начин на работата с полиуретан.

  • Габриела Младенова С такива професионалисти няма как качеството да не е на ниво. Определено бих ги дефинирала като най-добрите в сферата. Благодаря за прекрасното отношение.
  • Николай Тасков

    Специални благодарности на всички от екипа от компанията. Днес има печелившо производство. Разбира се, не всичко мина без проблемно, но в крайна сметка хората си свършиха работа професионално докрай.